Culori picioare din lemn si protectie picior

CULORI PICIOARE LEMN

Adăugați o notă de personalitate și stil fiecărui produs cu gama noastră variată de culori pentru picioarele din lemn. De la tonuri naturale și calde, la culori vibrante și moderne, vă oferim o paletă bogată pentru a vă personaliza produsele.

Indiferent dacă doriți să accentuați caracteristicile tradiționale ale lemnului sau să aduceți un strop de modernitate în decorul dvs., culorile noastre pentru picioarele din lemn vă permit să vă realizați viziunea cu ușurință. Alegeți culorile care se potrivesc cel mai bine esteticii dvs. și transformați fiecare piesă într-o expresie autentică a stilului dvs. personal.

GOLD

ALBICIOS

GREIGE

GRI

NATUR

NATURAL

GRI SPALAT

NUC

CIRES

ALB

COLONIAL

WENGE

PROTECTIE PICIOR SCAUN

Descoperiți eleganța și durabilitatea într-o singură piesă cu scaunele noastre din lemn, dotate cu protecție la picior din metal, disponibile într-o varietate de culori vibrante. Fie că alegeți un scaun clasic sau unul modern, fiecare piesă este proiectată pentru a îmbina farmecul natural al lemnului cu robustețea metalului, oferindu-vă un mobilier care rezistă în timp și arată minunat în orice spațiu.

AURIU

ARGINTIU

VINTAGE

FARA PROTECTIE